Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON Vicepremierul Chițoiu lucrat din interiorul PNL

pnl

ro că implicarea soției vicepremierului Daniel Chițoiu în caz nu este una întâmplătoare și are o legătură directă cu reglările de conturi din interiorul PNL.

"Laura Chițoiu a fost lucrată din PNL. Ce a făcut ea se practică curent în ASF și până acum toți considerau asta a fi o banalitate. Un telefon din partid și s-a apăsat pe buton. ASF-ul e putred tot și Carpatica e doar vârful iceberg-ului", susține sursele citate.

Citește și:

Soția vicepremierului, Daniel Chițoiu, urmarita penal in Dosarul Carpatica

EXCLUSIV In ce fel e legata sotia vicepremierului de Scandalul Carpatica. Cum se fraudau concursurile la ASF/ STENOGRAME

Că se întâmplă ceva cu iz politic o confirmă și ultimele mișcări din PNL. Deși inițial președintele Crin Antonescu era ferm decis să purceadă la schimbări masive în guvern pe linie liberală... când să decidă schimbările a amânat totul dându-și seama că nu prea are motive și cu cine să îi înlocuiască pe cei pe care vrea să îi trimită la plimbare.

Problemele cu vremea i-au venit mănușă lui Crin Antonescu. La fel și acțiunile DNA de la Carpatica - lovește și în prea-puternicul Dan Radu Rușanu, președintele ASF, dar și în vicepremierul Daniel Chițoiu pe care l-ar dori mazilit.

"Inițierea remanierii se va face doar în momentul în care Antonescu va avea clar în minte următoarea mișcare. Acum are finanțator nou, dar nu are și oamenii pe care să îi trimită în guvern. Majoritatea celor contactați de el pentru acest lucru au declinat ofertele", susține unul din importanții vicepreședinți executivi ai PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.