Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

19 morți și 45 de răniți într-un atac sângeros în Japonia/ VIDEO

captura Twitter
japonia atac

UPDATE: Bilanţul atacului cu armă albă de la un centru pentru handicapaţi mintali din Japonia, petrecut în primele ore ale zilei de marţi, a urcat la 19 morţi, au făcut cunoscut surse din rândul echipelor de prim-ajutor, citate de AFP. 

"Medicii au confirmat moartea a 19 persoane", a declarat un purtător de cuvânt al departamentului pompierilor, după acest masacru comis de un individ în vârstă de vreo 20 de ani, fost angajat al centrului. Un prim bilanţ al poliţiei anunţase 10 decese.

Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața într-un atac cu cuțitul care a avut loc în noaptea de luni spre marți, în localitatea japoneză Sagamihara, la vest de Tokyo.

Vezi și: Oamenii lui Macovei înființează un nou serviciu secret

Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața și 45 au fost rănite în urma unui atac cu cuțitul care a avut loc luni noaptea în localitatea japoneză Sagamihara, la vest de Tokyo, potrivit agentiilor internationale de presa.

Tragedia a fost anunțată la poliția japoneză după ora 2,30 noaptea. Crimele în masă s-au petrecut, potrivit primelor informații, într-o unitate de tratare a persoanelor cu dizabilități.

Poliția a declanșat o amplă operațiune la fața locului. Nu se cunosc motivele acestui atac ucigaș, nici numărul sau identitatea agresorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.