Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Averea FABULOASĂ a Simonei Halep: A umplut două străzi cu vile

Simona Halep (24 de ani), numărul 3 mondial, a fost nominalizată de site-ul WTA la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie, în circuitul profesionist feminin de tenis.

Familia Halep, originară din comuna Stejaru, județul Tulcea, a venit la oraș, în Constanța, chiar la Revoluție. Bunicii Simonei Halep au găsit o casă bătrânească aproape de malul mării, într-un cartier central, pe care au cumpărat-o imediat. La scurt timp, după ce s-a însurat, tatăl Simonei, Stere Halep, a ridicat o casă, pe aceeași stradă, fix lângă mama lui. Tot acolo, pe stradă mai locuiesc câțiva verișori și unchi de-ai Simonei, deci efectiv tot cartierul este al „clanului” Halep, notează Libertatea.

Problemele continuă pentru BĂSESCU. Urmează să dea cu subsemnatul în fața magistraților

O dovadă că rudele tenismenei sunt extrem de unite și se ajută enorm între ele, stau casele, niște construcții opulente, care au costat fiecare o adevărată avere. Se pare că ca, în semn de recunoștință pentru toate sacrificiile făcute de ai ei, în momentul în care a început să strângă bani din tenis, Simona să ar fi contribuit la construcția sau renovarea si modernizarea fiecărei case în parte.

PRIMUL OFICIAL EUROPEAN care oferă SPRIJIN Ankarei pentru vasta epurare în curs

Simona Halep va avea și casa ei pe strada familiei, o vilă pe care o construiește la câteva numere distanță de locuința bunicilor care au crescut-o, a părinților și a celorlalte rude. Apropiată de fratele ei, Nicolae, jucătoarea îi construiește și lui o locuință, tot în apropiere, la o stradă distanță. După spusele vecinilor, Halep a cumpărat două case și terenurile aferente în urmă cu trei ani, pe care le-a dărmat, iar în 2015 a pornit contrucția propriei vile.

În momentul de față, Simona locuiește tot cu părinții și fratele ei. Așa că, la poarta familiei Halep este un adevărat salon auto. Dacă tenismena are contract de imagine cu un celebru brand de mașini sport, ceea ce o obligă să conducă doar autoturismele din portofoliul firmei, ceilalți membrii ai familiei sunt liberi să șofeze orice model își doresc. Părinții sportivei, Tania și Stere, dar și fratele ei, Nicolae Halep, conduc doar bolizi de lux, a căror valoare se ridică la sute de mii de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.