Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atac fără precedent: 'O vreau bătută'

Aktual24.ro
basescu

Partidul Mişcarea Populară Dolj şi-a lansat, duminică, la Casa Studenţilor din Craiova, candidaţii pentru alegerile locale, printre aceştia aflându-se şi preşedintele PMP Dolj, Gelu Vişan, care va candida pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Prezent la eveniment, fostul preşedinte Traian Băsescu le-a cerut membrilor PMP din sală "să o bată" pe Lia Olguţa Vasilescu, actualul primar al Craiovei şi candidat pentru un nou mandat din partea PSD. "Succes candidaţilor noştri, succes dumneavoastră! Eu respect foarte mult femeile, dar pe Olguţa o vreau bătută! În alegeri!", a spus Băsescu, la finalul evenimentului.

Vezi şi: Ce vrea să facă Alina Bica: Mutarea de ultimă oră a fostei şefe A DIICOT

La rândul său, Gelu Vişan a afirmat că în multe localităţi din Dolj, inclusiv la nivelul municipiului Craiova, PNL are înţelegeri cu PSD, iar din acest motiv candidaturile PMP pentru funcţiile de primar sunt un "act de curaj, de forţă şi demnitate" din partea acestora. "Ştim cât este de greu în fiecare localitate şi de aceea, atât cât vom putea, cu tot ceea ce are sufletul nostru mai frumos o să fim lângă dânşii", a spus Vişan, care a prezentat şi doi consilieri municipali în CL Craiova - Doru Marinescu şi Gheorghe Albăstroiu - care au devenit membri ai PMP. Potrivit lui Vişan, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj, PMP are în prezent înscrişi în cursă doi candidaţi - Ion Groza, fost membru PNL şi fost subprefect al judeţului Dolj, şi Dan Păloiu, fost consilier judeţean UNPR, spune Agerpres.

Vezi şi: Comisia Europeană a anunțat: Şezlongurile au fost interzise

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.