Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce vrea să facă Alina Bica: Mutarea de ultimă oră a fostei şefe A DIICOT

alina bica

Alina Bica, fosta şefă a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), s-a răzgândit în privinţa înscrierii în Baroul Iaşi. Ex-procurorul înaintase încă de la finele săptămânii trecute o solicitare către Baroul Dolj, în care solicita îns­crierea în tabloul definitiv al avocaţilor de acolo, după care transferul în municipiul nostru.

Vezi şi: Comisia Europeană a anunțat: Şezlongurile au fost interzise

Pe 17 martie, Bica a fost reprimită în avocatură, însă s-a răzgândit şi, în loc de Iaşi, a cerut să se transfere la Bucureşti. „Noi îi dăm un aviz de principiu, trimi­tem dosarul profesional şi Baroul Bucureşti decide dacă o primeşte sau nu. Din punctul meu de vedere, există prezumţia de nevinovăţie, iar exclude­rea din profesie pentru nedemnitate se dispune când hotărârea este definitivă. Doamna Bica se află în fază de cerce­tare, este avocată şi, neavând o hotărâre definitivă de condamnare, are dreptul să îşi exercite activitatea unde vrea în România“, a precizat decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu, pentru Ager­pres.

Alina Bica a devenit avocat începând din 2011, însă a fost suspendată după ce a ales o carieră în magistratură. A fost suspendată din funcţie după ce a fost trimisă în judecată în două dosare de corupţie.

Vezi şi: Anunţ de ultimă oră al lui Klaus Iohannis: Ce s-a întâmplat la Consiliul European

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.