Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în guvernul lui Dacian Cioloş: Ce tăieri pregăteşte premierul

www.clipartpanda.com
buget deficit

Lovit şi contestat din toate părţile, guvernul lui Dacian Cioloş se pregăteşte să detoneze bomba. Urmează o rectificare bugetară în cel mai scurt timp.

Luna iulie va fi una extrem de fierbinte nu doar afară, ci şi la Palatul Victoria. Executivul urmează să facă o rectificare bugetară care i-ar putea nemulţumi pe mulţi. Prima schimbare va fi de a găsi finanţare pentru legea privind acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului până la 2 ani, fără plafonări, au declarat surse guvernamentale.

Citeşte şi: Ce avere are mâna dreaptă a lui Dacian Cioloş: S-a aflat totul

Executivul aşteaptă datele privind veniturile şi cheltuielile statului la 6 luni, care vin la sfârşitul lui iulie, pentur a decide de unde taie şi unde mai dă bani. Cert este că trebuie să facă rost de 200 de milioane de lei pentru a aplica legea privind indemnizaţiile pentru mame votată de Parlament. Cel mai probabil, ministerele care nu şi-au cheltuit banii îi vor pierde în favoarea ordonatorilor de credite care au muncit mai mult, conform capital.ro.

Nu sunt excluse și alte amputări de bugete. În ultima vreme s-a vorbit mult de problemele pe care le-ar întâmpina guvernul tehnocrat cu finanțarea, iar presiunile sindicale din ultima vreme apasă din ce în ce mai tare pe posibilitățile financiare reale ale României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.