Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce are să-i reproșeze Liviu Dragnea lui Iohannis în scandalul momentului

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți seară, la emisiunea „Sinteza Zilei”, că nu știa despre întâlnirile de taină ale lui Sebastian Ghiță cu generalul SRI Florian Coldea sau cu procurorul-șef al DNA Laura Codruța Kovesi, întâlniri despre care a relatat cu lux de amănunte fostul deputat.

De asemenea, Liviu Dragnea a spus că ministrul Justiției trebuie să se exprime pe acest subiect și să facă lumină, precizând că „adevărul nu mai poate fi ascuns”.

LOVITURĂ pentru Elena Udrea. Iubitul ei, urmărit penal

Nu în ultimul rând, președintele PSD îi reproșează lui Klaus Iohannis că, în calitate de președinte, nu a avut nicio declarație pe această temă.

„Nu aveam de unde să știu unde merge Coldea, Ghiță sau Kovesi. Nici nu știu de ce când...n-am de unde. Ghiță era membru în Comisia SRI. Nu e vorba nici de surprindere, dar nici de lucruri știute. Sunt lucruri importante într-un context ca ăsta și încet, încet trebuie făcută lumină. Cred că ministrul Justiției trebuie să se exprime, să aibă un punct de vedere, discutăm de un domeniu cu care interactionează totuși. Nu se poate trece peste aceste lucruri, nu pot fi trecute la și altele. Nu știu dacă e sau nu vreo vină, să nu fie foarte mult film, foarte multa ficțiune. L-ați auzit pe domnul Iohannis să faca vreo declarație cu privire la aceste lucruri? Nu... Nici eu. Eu zic să nu plecăm acasă și să sperăm că se va afla adevarul foarte curând. E o foarte mare speranță că se intră pe un drum în care adevărul nu mai poate fi ascuns, nu numai pe această temă, ci în orice domeniu”, a spus Liviu Dragnea, marți seară, la Antena3.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.