Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Elena Udrea. Iubitul ei, urmărit penal

wowbiz.ro
Elena Udrea iubit

Dacă la capitolul dragoste, Adrian Alexandrov stă bine, la capitulul justiţie, situaţia este tristă. Potrivit WOWbiz, iubitul Elenei Udrea este urmărit penal după ce a fost prins circulând cu maşina, în 2015, deşi avea permisul de conducere suspendat. Se pare că procesul a ajuns în faza penală, la Judecătoria Buftea, Alexandrov fiind inculpat intr-un dosar penal al carui obiect este „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tehnocrații, reacție la ACUZAȚIILE lui Liviu Dragnea: 'Dorel a ajuns la guvernare. Îi dă cu virgulă'

Ministrul de Interne, ODĂ 'profesorului' Liviu Dragnea

Pe 20 decembrie 2016, sectia penala a Judecatoriei Buftea a respins cererea lui Alexandrov, care solicitase restituirea cauzei la procuror. Mai mult, s-a dispus inceperea judecatii cauzei.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5604/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul Alexandrov Adrian, trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, prev. de art. 335 alin. 2 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Alexandrov Adrian”, se arata in hotararea judecatorilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.