Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful campaniei PNL face lumină: Cine l-a 'pețit' pe Tăriceanu

Nine O`Clock
gheorghe falca

Realizarea unei coaliţii de centru-dreapta va fi dificilă, declară la RFI şeful campaniei PNL la alegerile parlamentare, Gheorghe Falcă. El spune, pe de altă parte, că liberalii nu-i vor propune lui Dacian Cioloş funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Franța știe de acum numele viitorului președinte

„Eu cred că după declaraţia domnului Tăriceanu va fi foarte greu să realizezi o coaliţie de centru-dreapta, dar pentru noi, ca partid, direcţia pe care trebuie s-o avem este în a realiza o opoziţie normală în societatea românească. Până la urmă, democraţia este realizată din oameni care au o majoritate şi gestionează administrativ ţara şi legislativ şi o minoritate, care se poate pregăti pentru a deveni majoritară la alte alegeri”, a spus Falcă, la rfi.ro.

Întrebat dacă PNL i-a propus lui Călin Popescu Tăriceanu postul de preşedinte al formaţiunii, în cazul în care s-ar alătura unei coaliţii de centru-dreapta, Gheorghe Falcă a răspuns: „Din ce ştiu eu, nu a existat o discuţie directă cu domnul Tăriceanu, în schimb, atunci când am ieşit de la consultări, prin vocea preşedintelui partidului, doamna Raluca Turcan, am propus realizarea unei coaliţii de centru-dreapta”.

Întrebat dacă va face PNL o propunere de premier la consultările de miercuri de la Palatul Cotroceni, șeful de campanie al liberalilor a răspuns: „Nu, ne va fi foarte greu să facem o propunere de premier, pentru că acea propunere ar trebui să fi generat deja o majoritate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.