Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este ministrul care NU va face parte din viitorul Guvern: 'Perioada mea s-a încheiat'

guvern insigna

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Argeș-știri, ministrul Șerban Valeca a anunțat că nu va reveni asupra demisiei pe care și-a înaintat-o, motivând că „perioada mea ca ministru al Cercetării și Inovării s-a încheiat”.

„Eu, prin prisma domeniului în care am lucrat – mă refer la domeniu nuclear – nu sunt obișnuit să revin asupra deciziilor pe care le iau. Atunci când iau o decizie, mi-o asum și merg mai departe.”, a declarat Șerban Valeca.

Chestionat dacă va reveni pe funcția de ministru al Cercetării și Inovării, Șerban Valeca a declarat:  „Categoric nu. Eu sunt obișnuit să urmez și să respect niște proceduri. La fel ca la instalare când am avut avizul CEX Central și acum aceste proceduri au fost îndeplinite : în urma discuțiilor din CEX am demisionat după care am semnat și am votat moțiunea de cenzură. De aceea, pentru mine lucrurile sunt clare – perioada mea ca ministru al Cercetării și Inovării s-a încheiat.”.

Băsescu dă lovitura în Republica Moldova: Președinte de onoare al unui nou partid (surse)

Întrebat dacă va refuza o posibilă propunere din partea lui Liviu Dragnea de a face parte din viitorul Guvern, Șerban Valeca a afirmat: „Aici nu este vorba de un refuz. Pentru mine a fost o onoare sa fiu desemnat în funcția de ministru al Cercetării și Inovării și pentru acest lucru le mulțumesc atât președintelui Liviu Dragnea cât și colegilor mei din conducerea PSD și din Argeș. Însă, așa cum vă spuneam, eu consider că perioada mea ca ministru al Cercetării și Inovării s-a încheiat. De altfel, am și avut o discuție cu domnul președinte Liviu Dragnea pe aceasta temă și domnia sa a înțeles poziția mea. Eu rămân în continuare același om de echipa pe care PSD se poate baza și voi sprijini cu toată puterea și priceperea mea viitorul Guvern pentru a reuși să pună în operare programul de guvernare, program cu care am câștigat alegerile și pe care avem datoria să îl implementăm.

Pentru oamenii din aceasta țară este mai puțin important cine este ministru într-un minister sau altul. Pentru ei și de fapt pentru noi toți este foarte important ca acest program de guvernare să fie realizat în totalitate astfel încat să aducă bunastare și liniște românilor.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.