Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, ÎNGRIJORAT de riscul de atentate la Euro 2016 din Franța

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi, într-un interviu la postul francez de televiziune LCI, că "există întotdeauna o îngrijorare în legătură cu ceea ce se poate întâmpla" în Franţa în contextul riscului de atacuri teroriste, dar că "acest lucru nu va împiedica mii de români să se deplaseze" la Campionatul European de Fotbal pentru meciul de deschidere de vineri dintre ţara-gazdă Franţa şi România. 

Întrebat dacă există îngrijorare în România în legătură cu măsurile de securitate luate de Franţa în contextul riscului de atacuri teroriste, Dacian Cioloş a răspuns: "Da, bineînţeles". "Există întotdeauna o îngrijorare în legătură cu ceea ce se poate întâmpla, însă acest lucru nu va împiedica deplasarea câtorva mii de români", a spus premierul, potrivit agerpres.ro.

Disperare la PNL: Liberalii se roagă de Tăriceanu. Răspunsul ALDE


În privinţa manifestaţiilor şi grevelor care au loc în această perioadă în Franţa, Dacian Cioloş a afirmat că ele "fac parte din cultura socială franceză". 

"Prin urmare, nu mă surprinde să văd greve şi manifestaţii. Nu am urmărit în mod special care este motivul acestor greve, dar Franţa este recunoscută puţin pentru această cultură socială care este extrem de puternică şi pentru sindicatele ei, care sunt bine organizate şi extrem de incisive, ca să spun aşa", a subliniat prim-ministrul român, care a început joi o vizită de două zile la Paris. 

El a adăugat că francezii nu ar trebui să se gândească la ce cred europenii despre imaginea pe care o transmite ţara lor prin aceste greve şi manifestaţii, ci la "cum pot fi rezolvate problemele în plan intern". "Cred că acest lucru este mai important", a precizat Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.