Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnatul care a băgat groaza în PSD: Vă trag pe toti dupa mine!

sah joc politic

Dosarul Mita la PSD ar putea duce mult mai departe decât s-a crezut inițial. Cel mai mediatizat condamnat din acest dosar a fost pe buna dreptate Ioan Niculae, cel mai bogat român. Numai că de departe cel mai periculos e al II-lea condamnat - Gheorghe Bunea Stancu, fostul președinte al CJ Brăila și fost președinte al PSD Brăila.

Citește și: DEZVĂLUIRILE care provoacă TSUNAMI: Implicați sunt Tăriceanu, Scutaru, Predoiu și Antonescu

Bunea Stancu știa ce îl așteaptă și și-a avetizat colegii de la debutul anchetei procurorilor DNA: „Daca ma salta DNA, va trag pe toti dupa mine!”

Astfel, Stancu ar fi inceput sa urle într-o ședință de partid că „nu o sa pic doar eu ca prostul, va iau pe toti dupa mine! Pe toti! Pana si pe procurorii care m-au scos pana acum! Ma duc eu, trag tot judetul dupa mine, si Bucurestiul, ne ducem cu totii la mititica!” Iar daca la inceput, dupa cum sustin cei prezenti la aceasta discutie, cu totii au crezut ca vechiul lor camarad de fapte a clacat psihic pentru doar cateva momente, si-au dat seama repede ca acesta vorbeste cat se poate de serios.

Citește și: Judecătorii îi dau o lovitură de dimineață lui Traian Băsescu: Omul său a fost arestat

Mai mult decat atat, Bunea Stancu i-ar fi bagat in sperieti pe prieteni si parteneri de afaceri deopotriva, plusand ca  are de gand sa le dea de lucru procurorilor anticoruptie asa cum nu au avut acestia niciodata pana acum. Iar daca unii ar putea crede ca presedintele CJ Braila ar fi putut juca la cacealma, ca sa scape de criticile care veneau din toate partile, cei care il cunosc mai bine sustin ca acesta chiar poate fi o „bomba” care, odata intrata in „posesia” DNA, ar dinamita o buna parte a clasei politice romanesti.

Citește și: Baronul de Brăila, amenințare pentru apropiații din USL: „Daca ma salta DNA, va trag pe toti dupa mine!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.