Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii îi dau o lovitură de dimineață lui Traian Băsescu: Omul său a fost arestat

catuse

Judecătorii îi dau o lovitură de dimineață lui Traian Băsescu! Omul său de încredere, celebrul medic YASSIN MOHAMAD, pe care fostul președinte l-a numit personal pentru a negocia răscumpărarea ziaristilor răpiți în Irak, a fost arestat. Acesta este acuzat de trafic de influență. Alături de el a fost arestat pentru 30 de zile și TAHLI FADEL, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Citește și: Misterul Băsescu - Yassin. Ce poate detona sirianul și identitatea 'Profesorului' care a știut tot

Medicul sirian, Mohamad Yassin, cel care a avut un rol important în negocierea eliberării celor trei jurnalişti români răpiţi în martie, 2005, în Irak, a fost reţinut de DNA pentru trafic de influenţă, alături de un om de afaceri care i-a fost complice.

Citește și: Reţinere spectaculoasă a DNA. Omul lui Băsescu, şpagă de 2 milioane de euro

Doctorul Yassin Mohamad a fost trimisul oficial al fostului preşedinte Băsescu în negocierile cu răpitorii ziariştilor români şi beneficiarul unei bune părţi a averii lui Hayssam după ce acesta a fost acuzat de terorism. "Domnul Yassin, înainte să plec în Irak, mi-a zis că dacă mi se întâmplă mie ceva are nişte prieteni în Irak. Domnul Yassin, din noiembrie 2004, până în 2005 a venit la noi la birou şi îi cerea domnului Omar foarte mulţi bani ca să-l ajute cu problemele economice. Îi promitea că vorbeşte cu domnul preşedinte de atunci (Traian Băsescu n.r.) şi rezolvă toate problemele astea", a spus Mohammad Munaf. El a susţinut totodată că Profesorul invocat de Hayssam în declaraţiile sale este chiar Traian Băsescu şi îl acuză pe fostul preşedinte că ar fi fost creierul întregii operaţiuni. "Cred, nu sunt sigur, dar cred că era Profesorul, era omul cel mai de sus, de la conducerea ţării", a afirmat Munaf.

Citește și: Reacția lui Traian Băsescu după ce ginerele său a fost pus sub acuzare de DNA

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.