Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, vehement după decizia Curţii Constituţionale: 'E un îndemn'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu dă de pământ cu judecătorii Curţii Constituţionale care au decis astăzi că abuzul în serviciu este parţial neconstituţional. Jurnalistul loveşte dur şi atrage atenţia. Tot ce se va întâmpla de acum înainte va fi dincolo de lege.

Citeşte şi: BOMBĂ pe piața drepturilor tv: Anunțul făcut de CNA

"Nici când a fost formulată, nici 10 ani după acea nimeni nu a avut vreo obiecţie. Acum, descoperim că timp de 10 ani a fost o sintagmă neconstituţională în lege. Oare câte mai pot fi descoperite. Ele au fost puse acolo de hoţi pentru hoţi.  Dacă se modifică legea în felul acesta ce înseamnă? Dispreţ, amânări, veniţi peste două săptămâni, aşteptăm şpaga. Asta se va întâmpla cu funcţionarii publici. Sunt atitudini umane, dezgustătoare care abuzează cetăţenii. Prin această hotărâre a curţii se poate extinde acest comportament. E un îndemn pentru funcţionarii de toate rangurile să îi considere pe cetăţeni nişte viermi. Mesajul Curţii e ăsta. Stimaţi funcţionari publici puteţi să vă bateţi joc de cetăţeni mai tare ca acum că legea vă permite.", a tunat jurnalistul la Digi24.

Citește și: Cel mai bun job din lume: călătorești, bei bere și primești 12.000 de dolari

Nici fostul şef al CCR, Augustin Zegrean nu a scăpat de furia lui Cristian Tudor Popescu. "Noi suntem o ţară europeană, avem caracteristicile occidentului? Avem funcţionari ca aceia din Vest? Domnul Zegrean e un zeflemist care aruncă tot felul de vorbe mai mult sau mai puţin în derâdere. ", a încheiat jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.