Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, dezvăluiri despre o oficină de partid

cristoiu

În ultimul an, numeroşi politicieni şi ziarişti s-au văzut jigniţi şi atacaţi suburban de un site cu priză la publicul amator de conspiraţii. Dacă până acum nimeni nu spunea clar cine se află în spatele site-ului, jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că responsabil este însuşi Traian Băsescu.

Dezvăluirile făcute de Ion Cristoiu despre comisarul.ro au venit în contextul în care site-ul a preluat informaţia despre salariul jurnalistului din perioada când colabora cu trustul Intact, sub titlul "EXPLOZIV/Cristoiu, DAT ÎN GÂT de Gâdea! De câți euro a MÂNCAT RAHAT la HAZNAUA lui Voiculescu".

"Un site mizer despre care am mai scris, aflat sub influenţa lui Traian Băsescu, a preluat acuzaţiile lui Mihai Gâdea insultîndu-mă că mănînc rahat. (Am sesizat imediat sintagma preferată a lui Traian Băsescu). Aşa s-a atins culmea că Antena 3 m-a linșat, pentru că sînt omul lui Traian Băsescu, iar un site sub influenţa lui Traian Băsescu a prezentat drept adevărate spusele lui Mihai Gâdea pentru a mă insulta", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Contactat de stiripesurse.ro, Ion Cristoiu precizase, cu zi înainte: "M-am mirat că m-a înjurat rău comisarul, care e al lui Traian Băsescu. M-am mirat pentru că mă înjură şi ăia că l-am apărat pe Traian, mă înjură şi ai lui Traian."

Vezi şi: Cristoiu, replică pe tema banilor încasaţi în trustul Intact: 'Am câştigat chiar foarte prost'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.