Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culisele coregrafiei de pe Arena Naţională. Cine i-a umilit pe steliști

aroganta Dinamo 2

Steliștii au avut parte de două umilinţe, marți seară. Una pe teren, din partea celor de la Manchester City, şi una în tribune, din partea rivalilor dinamovişti. Tribuna a doua a stadionului a fost acoperită de mesajul "Doar Dinamo București".

Reporterii cancan.ro l-au găsit pe ”creierul” acestei farse, persoana care a gândit pas cu pas această operaţiune.

Pentru a pune în scenă acest moment, un grup de suporteri ai lui Dinamo a realizat un site-fantomă, respectiv www.coreostil.de (site-ul a fost între timp dezactivat), l-au contactat pe Gigi Becali de pe o cartelă cu număr de Germania şi i-au spus că reprezintă o firmă care este specializată în crearea unor asemenea coregrafii. Pentru a fi credibili, dinamoviştii au angajat o profesoară de germană şi au postat mai multe texte pe siteul-fantomă, prin care îşi treceau în ”portofoliul” firmei coregrafii 3D pentru Borussia Dortmund, dar şi pentru alte echipe din Bundesliga. Patronul Stelei a ”muşcat” astfel momeala şi şi-a dat acceptul ca ”firma germană” să se ocupe de coregrafie şi la meciul cu Manchester City.

Norvegia, AJUTOR FINANCIAR pentru Iran

Reporterii siteului nr. 1 din România au vorbit cu doi dintre cei care au premeditat întregul plan. În spatele anonimatului, aceştia ne-au povestit cum s-a derulat totul: ”Ideea era mai veche. Iniţial, am vrut să facem asta în aprilie, la returul din semfinalele Cupei dintre Steaua şi Dinamo”.

A început pelerinajul de toamnă: lotul greilor politici care aud zornăitul de cătușe

În urmă cu câteva luni, după moartea camerunezului Patrick Ekeng, suporterii ”câinilor” au realizat o coregrafie emoţionantă pe Arena Naţională. Ei au ţinut să-şi ia adio de la regretatul fotbalist camerunez cu mesajul ”Bon voyage Patrick!” Şi atunci, ca şi acum, coregrafia a fost făcută pe calculator de unul dintre ultraşii lui Dinamo. Acesta este chitarist al unei trupe de rock şi un pasionat de IT.

Continuarea, pe cancan.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.