Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, reacție la anunțul lui Tudorel Toader: 'Este foarte important...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Andronic

Jurnalistul Dan Andronic a reacționat miercuri după ce ministrul Justiției a anunțat că va desecretiza arhiva Sipa, în urma solicitării CSM, opinând într-o intervenție telefonică la Antena3  că „este foarte important ceea ce a anunțat ministrul astăzi”.

„Sper că vom afla și adevărul la finalul acestei decizii. Aș cere desecretizarea raportului din 2008, pentru că acela este o cheie destul de importantă pentru înțelegerea întregii situații. Din informațiile pe care le-am publicat și care au fost confirmate de membrii acelei comisii, din arhiva SIPA au dispărut documente. Nu mai știm ce există în arhiva SIPA pentru că hard diskurile au fost rescrise. Dacă vrei să cauți ceva nu mai știi unde să cauți, ar trebui văzut cine are scris aceste harduri și cine a pus acel copiator despre care s-a spus public că avea peste 3.000 de pagini copiate. (...) Trebuie văzut cum camerele SRI nu au funcționat luni de zile.”, a declarat Dan Andronic.

Dan Andronic scrie, într-un articol publicat pe evz.ro, că arhiva SIPA ar fi fost copiată în timp ce era inventariată de comisia desemnată de Monica Macovei, comisie formată din judecătorul Cristi Danileţ şi procurorul DNA Paul Dumitriu. Informaţiile au fost negate atât de Monica Macovei, cât şi de Cristi Danileţ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.