Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO UPDATE - Tudorel Toader: 'Nu m-a presat NIMENI să desecretizez arhiva SIPA'

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE "Eu am decis să desecretizez arhiva pentru că e un subiect care s-a repetat public. Dacă există un interes public pentru desecretizarea acestei arhive, o s-o desecretizez. Nu m-a presat și nu mă presează nimeni.", a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat miercuri că va desecretiza arhiva Sipa, în urma solicitării CSM de a publica componența comisiilor care s-au ocupat de arhiva SIPA, măsurile dispuse de acestea, data sigilării arhivei, dacă cineva a accesat-o ulterior și modul cum a fost gestionată până în prezent.

SCANDAL puternic în SUA. Trump i-ar fi cerut fostului șef al FBI să închidă o anchetă delicată

„Voi citi și eu scrisoarea, voi vedea și le voi comunica răspunsul. Da, voi desecretiza arhiva SIPA în cel mai scurt timp, cu respectarea termenelor și procedurilor legale”, a spus Tudorel Toader, interpelat de reporterul Antenei 3.

Acțiunea ministrului Justiției vine ca urmare a dezvăluirilor lui Dan Andronic, care susţine, într-un articol publicat pe evz.ro, că arhiva SIPA ar fi fost copiată în timp ce era inventariată de comisia desemnată de Monica Macovei, comisie formată din judecătorul Cristi Danileţ şi procurorul DNA Paul Dumitriu. Informaţiile au fost negate atât de Monica Macovei, cât şi de Cristi Danileţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.