Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dialog SAVUROS între Dragnea și Cioloș, în Parlament

ciolos dragnea

Premierul Dacian Cioloș a fost invitat în Parlament pentru a prezenta situația economică a României. După o primă parte tehnică, au urmat discursurile politice, iar între Dacian Cioloș și Liviu Dragnea a avut loc un dialog savuros.

Citește și: LIVETEXT - Dacian Cioloș prezintă starea națiunii în Parlament. Dragnea, replici INCENDIARE/VIDEO

Citește și: Liviu Dragnea îl scoate pe Dacian Cioloş la lecţie / VIDEO

Când a venit la microfon, Liviu Dragnea a lansat un prim atac:”Domnul Cioloş nu a vorbit în limba română, a vorbit limba tehnocraţilor, o limbă care sună străin şi este o limbă care este ruptă de realitate”, a spus Dragnea.

Replica lui Dacian Cioloș nu s-a lăsat așteptată. ”Domnul Dragnea îmi spune că nu înțelege româna pe care o vorbesc. Eu nu vorbesc și nici nu vreau să învăț limba română a demagogiei, a populismului, a spune lucruri doar de dragul de a da bine”, a replicat Cioloș.

Nici Liviu Dragnea nu s-a lăsat mai prejos. ”Timp de un an de zile acest Guvern nu a făcut nimic bun. Pentru că am spus de limba tehnocraţilor, vreau să vă traduc. Când spun creştere economică, românii înţeleg mai mulţi bani în buzunare”, a spus Dragnea.

Ultimul cuvânt i-a aparținut premierului Dacian Cioloș. ”Spuneați că această creștere economică nu se vede în buzunarele oamenilor. Poate problema este că această creștere nu s-a văzut nici în buzunarele clientelei politice și probabil că asta afectează mai mult și limba aceasta română probabil că nu o știu și nici nu vreau să o învăț”, a încheiat Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.