Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - Audiențele RADIOURILOR: război TOTAL între Radio Zu și Kiss FM

www.tshirtgift.com
audiente radio

Conform studiului de audiență realizat în perioada 11 ianuarie-24aprilie de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, bătălia în FM-ul din România se duce între Radio Zu și Kiss FM.

Conform studiului de audiență realizat în perioada 11 ianuarie-24aprilie de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.192.200 de persoane.

Pe București conduce detașat Radio Zu, care are puțin peste două milioane de ascultători zilnic la nivel național, dar marea masă se concentrează în Capitală.

Consultați întreg documentul cu audiențele radio în perioada 11 ianuarie - 24 aprilie.

În perioada 11 ianuarie – 24 aprilie 2016 a fost realizat valul de primăvară al Studiului de Audienţă Radio de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L. În cadrul cercetării, s-a măsurat audienţa posturilor de radio la nivel naţional, urban şi în municipiul Bucureşti.

Eşantionul are un volum de 10.141 de persoane, cu o eroare maximă de eşantionare de +/- 1%. În mediul urban s-au realizat 7.397 interviuri (eroare maximă de eşantionare +/-1,1%), în mediul rural s-au realizat 2.744 de interviuri (eroare maximă de eşantionare +/-1,9%), iar în Bucureşti s-au realizat 1.800 interviuri (eroarea maximă de eşantionare este +/- 2,3%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.