Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - Memoriul trimis lui Ponta de conducerea demisionară a ANRP

anrp demisii

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor a luat decizia extremă de a-şi înainta demisia către premierul Victor Ponta.

Gestul lui George Băeşu, preşedintele ANRP, şi al celor doi vicepreşedinţi, Claudiţa Selavărdeanu şi Sorin Lazăr, este justificat se pare de o nemulţumire legată de faptul că instituţia este sufocată de miile de procese intentate pentru neplata în termen a titlurilor de despăgubire.

stiripesurse.ro vă prezintă memoriul conducerii demisionare a ANRP. Vezi AICI document transmis premierului Victor Ponta!

Citeste si: Ponta reactie la demisiile ANRP: Situatia, extrem de grava. S-a insitituit prezumtia de VINOVATIE

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, se află în subordinea Guvernului şi în coordonarea primului-ministru, prin Cancelaria Primului-Ministru. Misiunea ANRP este de a coordona procesul de restituirea a proprietăţilor preluate, în mod abuziv, în perioada regimului totalitar comunist şi de a acorda despăgubirile cuvenite persoanelor îndreptăţite.

George Băeşu s-a aflat la conducerea ANRP din mai 2012, deţinând funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat. Acesta a deţinut anterior funcţia de consilier economic în cadrul ministerului grec al Economiei (2009-2012), iar în perioada 2004-2008 a fost deputat în Parlamentul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.