Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a ascultat sfatul lui Sorin Ovidiu Vântu

Pe vremea când încă era în pușcărie, fostul mogul Sorin Ovidiu Vântul le transmitea politicienilor un mesaj clar: ”Investiți în pușcării, investiți în viitorul vostru”. Sfatul lui Vântu nu a rămas fără ecou în lumea politică, iar vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat investiții masive în sistemul de justiție.

”La Ministerul Dezvoltării vor fi finanțate niște programe importante, printre care, pentru prima dată, un program mare de investiții în infrastuctura din justiție, în urma unui memorandum pe care l-am inițiat împreună cu domnul ministru Robert Cazanciuc”, a spus Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă se vor face investiții în pușcării, Dragnea a precizat rapid: ”În sedii de Tribunale și Judecătorii, și Parchete județene”.

Mai cu jumătate de gură, Liviu Dragnea a recunoscut că ar putea fi vorba și de penitenciare, nu doar de celelalte instituții.

Ironia sorții face ca tocmai Liviu Dragnea să aibă ”norocul” de a investi în infrastuctura din justiție. Liviu Dragnea este urmărit penal în ”Dosarul Referendumul”, în care va avea termen în februarie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.