Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, apel către colegi: OPRIŢI campania electorală!

liviu dragnea psd

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, vineri, un apel către organizațiile partidului din zonele afectate de inundații să înceteze activitățile de campanie electorală și să se implice în acțiunile de întrajutorare a sinistraților.

„Fac un apel către toți colegii mei din zonele în care s-au produs inundații din cauza ploilor abundente din ultimele zile să înceteze imediat activitatea de campanie electorală și să organizeze rapid acțiunile de intervenție în sprijinul persoanelor afectate. Îi rog de asemenea pe membrii PSD din aceste regiuni să stabilească centre de colectare pentru hrană, apă și articole de strictă necesitate, pentru a veni în sprijinul sinistraților. Organizația centrală a PSD va acorda sprijin colegilor din zonele afectate, în funcție de nevoile constatate în teren de aceștia”, a declarat Liviu Dragnea.

Până în prezent, conform datelor prezentate de Ministerul Afacerilor și Interne, fenomenele meteorologice extreme din ultimele 24 de ore au afectat 89 de localități din județele Bacău, Covasna, Galați, Harghita, Neamț, Suceava și Vrancea, iar peste 200 de persoane au fost evacuate.

Vezi şi: Situație dramatică în țară. Codul roșu de inundații se menține. Morți în Vrancea și Bacău

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.