Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea urmează să fie audiată într-un nou dosar

elena udrea dna

Elena Udrea este cercetată într-un nou dosar penal, pentru modul în care a obţinut creditul de 3 milioane de euro de la BRD, pentru a cumpăra un teren la marginea Capitalei. Udrea urmează să fie audiată la DNA în acest dosar, după ce DIICOT a declinat speţa disjunsă din dosarul în care sunt cercetaţi Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu.

Vezi şi: UDREA are un NOU DOSAR pentru controversatul credit de milioane de euro

27 de persoane au fost citate să dea explicaţii în ancheta creditelor de la BRD. Printre aceștia se numără și omul de afaceri Remus Truică, fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, dar şi persoane din conducerea băncii, anunţă Digi24.

Procurorii vorbesc despre credite în valoare de peste 40 de milioane de euro, ce au fost contractate începând din 2008 și până în prezent, la BRD. Creditele ar fi fost luate fără ca persoanele respective să aibă dreptul să obțină sume de bani atât de mari.

Omul de afaceri Remus Truică ar fi obținut milioane de euro de la BRD, pe baza unor garanții fictive și a unor terenuri ce ar fi fost supraevaluate. Banca a acordat acei bani însă nu a reușit să recupereze ratele, pentru că nu au fost niciodată plătite.

În acest dosar sunt implicați Remus Truică, șoferul său – Cristian Aparaschivei – care a obținut credite de 7 milioane de euro, Sorin Roșca Stănescu, Adrian Sârbu, cei doi fiind audiați săptămâna trecută în acest dosar, fostul vicepreședinte al BRD Sorin Popa, dar și multe alte persoane.

Citeşte şi: Sarbu si SRS, urmariti penal. Zeci de milioane de euro obtinuti prin inselaciune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.