Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV: Alexandra Stan a PIERDUT procesul cu fostul impresar care a bătut-o

www.adevarul.ro
Alexandra Stan bătută

Alexandra Stan a fost implicată într-un scandal de proporții în urmă cu 3 ani și jumătate! Atunci, celebra cântăreață a apărut la televizor cu fața tumefiată după ce a fost bătută de fostul ei impresar. Acum, Alexandra a pierdut războiul cu fostul ei iubit şi impresar, Marcel Prodan, cel care a bătut-o şi a fost deja condamnat la închisoare cu suspendare.

Alexandra Stan urmărea să-şi recupereze de la Marcel Prodan mai multe sume din concerte, considerând că i se cuveneau, dar fostul ei impresar a refuzat să o plătească. Judecătorii au stabilit că Marcel Prodan nu a încălcat legea, din punct de vedere financiar, anunță România TV.

Citește și: A venit ziua cea mare! Fondatorul unui mare trust de presă află dacă iese din închisoare

Cântăreaţa a făcut o plângere la procurorii constănţeni, împotriva lui Marcel Prodan şi a SC Maan Music Studio SRL Constanţa, firma sub care opera studioul şi agenţia de impresariat. Alexandra Stan l-a acuzat pe fostul ei iubit şi impresar de infracţiuni grave, respectiv înşelăciune şi evaziune fiscală. Anchetatorii au apreciat însă că nu există destule probe pentru a dovedi vinovăţia lui Marcel Prodan aşa că au clasat dosarul.

În această situaţie, Alexandra Stan şi avocatul ei au atacat soluţia procurorilor la Judecătoria Constanţa. Magistraţii nu i-au dat însă dreptate, astfel că solista va fi nevoită, în urma deciziei definitive, să achite şi cheltuielile judiciare în valoare de 500 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.