Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident cu Dragnea în avion! Șeful PSD, schimb de replici halucinant cu un cunoscut realizator TV: 'Vă doresc să mergeți la pușcărie' - FOTO

www.facebook.com/marius.vintila.169
Marius Vintilă Liviu Dragnea avion

Episod incredibil cu Marius Vintilă și Liviu Dragnea în prim-plan! Cunoscutul realizator TV l-a întâlnit în avion pe liderul PSD, pe care a decis să-l abordeze. "Ce vă doresc eu e un proces cinstit în urma căruia să mergeți la pușcărie dacă asta meritați.", i-a transmis Marius Vintilă lui Liviu Dragnea. Jurnalistul a scris că se mândrește cu faptul că este primul român care i-a spus în față ce a avut pe suflet șefului social-democraților.

Marius Vintilă i-a zis președintelui PSD: "În țara asta jumătate din oameni vă urăsc, și aia e jumătatea educată, iar celeilalte jumătăți nu îi pasă de dumneavoastră. Să știți asta".

Citește și: DNA intră în PSD: Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Laura Codruța Kovesi

"Nu mai aștept sa se stingă luminițele cu centura de siguranță. Vreau să îi vorbesc lui Dragnea înainte să ajungă căruciorul însoțitoarei de zbor în dreptul lui, altfel va fi probabil prea tîrziu. (Îi spusesem și Irinei; aproape sigur nu va trece pe la ghișeele prostimii, odată aterizat.)

Mă ridic. Ajung în dreptul lui. Dragnea e cu o carte deschisă în mîini, pare că efectiv (!) citește. Un badigard de-a dreapta, celălalt pe același rînd dar peste culoar, la geam. Avionul e cu două șiruri de cîte două scaune. Cer voie să mă așez pe locul liber de vis-à-vis de Dragnea, în stînga culoarului. Badigardul mă lasă.

Eu: – Domnu' Dragnea, mă numesc...(mi se pare de bun simț să mă prezint), și am lucrat ceva ani în mass-media. Aș vrea să vă spun cîteva lucruri. (Se ițesc cîteva capete care ascultă interesate ce spun. Îmi cam tremură vocea.)

Dragnea: (ridică privirea din carte, mă privește în ochi, așteaptă...)

Eu: – Aș fi vrut să pot să mă întîlnesc întîmplător cu cel mai puternic politician din țara mea și să îl felicit pentru activitatea pe care o are. Dar fiind vorba de dumneavoastră trebuie să vă spun...că eu cred că vă bateți joc de țara asta și mințiți un popor întreg. Vreți să legalizați hoția... (nu îmi vine să cred ce îi spun lui Dragnea!)

Dragnea (mă întrerupe): – ...pe ce vă bazați?

Eu: – Domnu' Dragnea, sunteți un politician bun. Mă uit acum în ochii dumneavoastră și îmi vine să vă cred. Dar amîndoi știm adevărul. Ce vă doresc eu e un proces cinstit în urma căruia să mergeți la pușcărie dacă asta meritați. (Nimănui pînă acum nu i-am mai dorit pușcăria drept în față.)

Dragnea: – Așa să fie. Deocamdată lumea pare să fie de acord cu...

Citește și: PSD a intrat într-un cerc vicios - ANALIZĂ

Eu (îl întrerup): Care lume? Domnu' Dragnea, în țara asta jumătate din oameni vă urăsc, și aia e jumătatea educată, iar celeilalte jumătăți nu îi pasă de dumneavoastră. Să știți asta.

Mă ridic să plec, dar mă întorc...

Eu: – Atît am vrut să vă spun dacă tot am avut ocazia să stau de vorbă cu dumneavoastră. Am ales să nu tac, ca ceilalți oameni din avion care v-ar fi spus probabil același lucru. Și dacă credeți că e bine ce faceți, faceți în continuare!

Și (chiar că) plec", a scris Marius Vintilă pe cuvintecuvintila.blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.