Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivanka Trump, mesaj EMOȚIONANT pentru contestatarii tatălui său

Ivanka Trump

Ivanka Trump, fiica preşedintelui american ales Donald Trump, a făcut apel la detractorii tatălui său ''să-i dea o şansă'', recunoscând totodată că ea îl sfătuieşte uneori să nu mai posteze mesaje pe Twitter, relatează vineri AFP.

Exprimându-se în cadrul unei emisiuni la canalul de televiziune ABC, difuzată cu câteva ore înainte de învestitura tatălui său în funcţia de la Casa Albă, Ivanka Trump (35 de ani), fiica preferată a lui Donald Trump, a recunoscut că ''ţara este foarte divizată''.

Dar ''am văzut, toată viaţa mea, că tatăl meu este un unificator incredibil. Prin urmare, fiecăruia dintre detractorii săi, i-aş spune 'Daţi-i timp, lăsaţi-l să-şi preia funcţia, lăsaţi-l să dovedească faptul că v-aţi înşelat' '', a declarat Ivanka, promiţând că discursul de învestitură al lui Trump va fi unul ''al unităţii şi al optimismului''.

Citește și: Traficantul de droguri 'El Chapo' a fost extrădat în SUA: Lista de acuzații este INCREDIBILĂ

În privinţa femeilor neliniştite în legătură cu sosirea la putere a miliardarului, dintre care multe intenţionează să manifesteze sâmbătă, Ivanka a dat asigurări că tatăl său ''toată viaţa le-a susţinut şi le-a apărat pe femei''.

Întrebată dacă i-a spus tatălui său, criticat des pentru nenumăratele sale postări pe Twitter pe toate subiectele, să înceteze să mai facă acest lucru, Ivanka a răspuns: ''Desigur, i-am spus uneori să nu mai facă''. Ea a răspuns însă că postarea pe Twitter este un mijloc ''foarte puternic'' care îi permite ''să transmită direct'' mesajul său.

Ivanka, fost manechin devenită femeie de afaceri, a caracterizat drept ''nepotrivit'' titlul de ''adevărata Primă Doamnă'' pe care i l-au atribuit unele media americane, deoarece ea este mai vizibilă alături de tatăl său decât Melania, cea de-a treia soţie a miliardarului. ''Există o 'Primă Doamnă', şi Melania va fi o 'Primă Doamnă' incredibilă. Sunt mândră de ea'', a dat asigurări Ivanka.

În timp ce soţul său Jared Kushner - ''o fiinţă remarcabilă'', în opinia sa, - a fost numit înalt consilier la Casa Albă, Ivanka Trump, mamă a trei copii, nu a exclus faptul de a se implica şi ea în unele dosare. ''Prioritatea mea este de a mă muta la Washington, de a călători prin ţară, de a asculta şi de a vedea cum pot avea o valoare adăugată pozitivă'', a explicat fiica lui Trump, conform Agerpres.

Ivanka a dat asigurări printre altele că, în pofida amărăciunilor din campania prezidenţială şi a înfrângerii usturătoare a lui Hillary Clinton, ea rămâne ''prietenă'' cu fiica fostei candidate democrate, Chelsea Clinton (36 de ani), care are aproape aceeaşi vârstă cu a sa. ''Nu am vorbit cu ea încă despre provocările legate de această nouă etapă, dar intenţionez să fac acest lucru'', a mai spus Ivanka Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.