Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atac fără precedent la Tăriceanu: Vrea să-și salveze câțiva prieteni/ VIDEO

presidency.ro
iohannis csat

Președintele României Klaus Iohannis a lansat marți un atac fără precedent la adresa șefului Senatului, după ce acesta a făcut un apel anti-DNA. Președintele a susținut că prin acest demers Tăriceanu vrea să-și scape câțiva prieteni.

„Cu acest individ (c.n. Tăriceanu) ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Şi spun foarte bine individ pentru că mi-e greu să cred că un întreg partid este împotriva justiţiei. Eu cred că acest individ nu vrea să se scape doar pe el, ci şi o gaşcă de câţiva prieteni. Vom vedea cine va ajunge în Parlament în perioada următoare”, a spus Iohannis.

„Instituțiile statului nu se implică și nici nu au avut de gând să se implice în campania electorală. Suntem o țară cu un sistem democratic stabil. Suntem o țară cu instituții serioase. O astfel de solicitare ar fi fost bună probabil acum câțiva ani. Între timp instituțiile au înțeles foarte bine care este rolul lor în campaniile electorale și în procesul electoral. (...) Nu există niciun partid foarte bine reformat, foarte deschis, dar există partide, nu vreau să nominalizez, care au înțeles nevoia de reformare, care se străduiesc cât se poate de bine. Vom vedea după ce cunoaștem listele depuse partide. Se vede cu ochiul liber că sunt unii care au eliminat din discuție penalii și sunt alții care ăi atrag ca magnetul. Sunt unii care au înțeles chit că nu le este ușor că trebuie să meargă spre transparentizare, spre reformă să întărească lupta anticorupție, sunt alții care parcă, dimpotrivă, își atrag penalii în partide, fac găști, încearcă să se lupte cu justiția. Aceste lucruri trebuie să le vadă alegătorii”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Lovitură de teatru. Dragnea a trecut la maziliri. Greu PSD, scos din joc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.