Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Dragnea din Germania. Semnal diplomatic neobişnuit

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea gânditor

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, 5 aprilie, la Palatul Cotroceni, pe președintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Contrar uzanţelor diplomatice, oficialul german l-a ignorat pe omologul său român, Liviu Dragnea.

Vezi şi: Falcă, ofertă OFICIALĂ pentru universitatea lui Soros: Să se mute la Arad!

Vezi şi: Cioloş pune tunurile pe Guvern: Obiectiv strategic RATAT din cauza OUG 13

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul discuțiilor au fost abordate principalele subiecte aflate pe agenda cooperării dintre România și Germania, dar și viitorul Uniunii Europene și evoluțiile recente din sfera statului de drept din ţara noastră.

Chiar dacă temele discutate sunt unele care intră şi în sfera de competenţă a preşedintelui, ignorarea Parlamentului, în special a omologului Liviu Dragnea, este un semnal extrem de prost pentru puterea politică. Surse din coaliţia de guvernare au precizat, pentru stiripesurse.ro, că preşedinţii celor două camere ale Parlamentului nu au fost contactaţi pentru o eventuală întrevedere cu Norbert Lammert.

Vizita-fulger a oficialului a surprins inclusiv comunitatea germană din România. Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ, un obişnuit al evenimentelor de acest gen, a declarat pentru stiripesurse.ro că nu a ştiut de vizita preşedintelui Bundestag-ului în România.

STIRIPESURSE.RO a solicitat lămuriri Ambasadei Germaniei la Bucureşti cu privire la acest neobişnuit incident. Revenim cu explicaţia oficială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.