Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş pune tunurile pe Guvern: Obiectiv strategic RATAT din cauza OUG 13

dacian ciolos guvern

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, într-o dezbatere organizată la Cluj, că în opinia sa, România ar fi putut intra în 2017 în spaţiul Schengen ”cel puţin cu aeroporturile”, dacă nu ar fi existat ”situaţia” creată de OUG 13.

Vezi şi: SURSE - Liviu Dragnea, mesaj de forță în fața miniștrilor: moblizare MAXIMĂ în Guvern

”Din punctul meu de vedere, dacă nu ar fi fost situaţia prin care am trecut la sfârşitul lui ianuarie şi începutul lui februarie, cu OUG 13, ar fi fost şanse mari ca anul acesta România să intre în spaţiul Schengen cel puţin cu aeroporturile. Este important să dăm garanţii clare referitor la respectarea statului de drept şi de luptă împotriva corupţiei nu doar la nivelul societăţii, pentru că societatea şi-a făcut temele foarte bine, ci mai ales la nivelul clasei politice”, a declarat Dacian Cioloş, joi, la Cluj-Napoca, potrivit news.ro.

Cioloş a explicat că astfel de decizii politice funcţionează ca o frână şi pun în pericol evoluţia economică a României, pe care fostul premier o consideră un atu important al ţării.

Dacian Cioloş a participat, joi, la o dezbatere cu tema ”Uniunea Europeană post-Brexit şi locul României. De la Scenarii la realităţi”, organizată de Grupul de Reflecţie şi Analiză internaţională Citadel din cadrul Facultăţii de Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.