Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Munteanu anunță BOMBA: lansează partid cu 100.000 de membri. DEMISIE din PNL

Fostul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Marian Munteanu, are planuri mari și pregătește lansarea unui partid cu 100.000 de membri, care va intra în lupta pentru alegerile parlamentare.

Marian Munteanu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că va lansa acest partid imediat după alegerile locale. ”Nu lansăm un astfel de proiect în plină campanie electorală. Oamenii ăștia își fac campanie acum, nu vrem să îi deranjăm noi, dar imediat după locale vom iniția acțiunile”, ne-a explicat Munteanu.

Citește și: INTERVIU: Culisele retragerii lui Marian Munteanu. Strategul PNL face un calcul neașteptat

Partidul se va construi pe structura platformei civice ”Alianța Noastră” și va avea aproximativ 100.000 de membri, la fel ca și asociația de ONG-uri. ”În ceea ce privește doctrina și programul, puteți să vă uitați peste programul Alianței Noastre, cam pe această structură se va ridica și partidul”, ne-a mai precizat Munteanu.

Noul partid va intra în bătălia pentru alegerile parlamentare, dar Marian Munteanu a precizat că vor avea loc alegeri ”nu sunt eu lider deja și nu știu dacă voi candida la parlamentare. Lucrurile astea urmează să le decidem”.

Citește și: BOMBĂ: Marian Munteanu își face partid. LOVITURĂ grea pentru PNL

În ceea ce privește relația cu PNL, Marian Munteanu ne-a explicat că a rupt legăturile cu liberalii și, de facto, și-a dat demisia din PNL. ”Eu i-am anunțat pe liderii PNL că nu doresc să mai fac parte din partid. Practic, mi-am dat demisia, dar este o hârtie care mai trebuie semnată. Știți că pe mine nu mă pasionează prea mult actele birocratice. Eu i-am anunțat că plec”.

Marian Munteanu a explicat că nu mai ține legătura cu liderii PNL, menționând că pe ”unii i-am cam supărat”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.