Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ: Marian Munteanu își face partid. LOVITURĂ grea pentru PNL

marian munteanu

După cum STIRIPESURSE.RO vă anunța încă de la retragrea din postura de candidat al PNL la Capitală, Marian Munteanu, a anunțat că își va face partid și va intra în bătălia electorală.

Citește și: Marian Munteanu anunță un nou partid: 'Se lansează după alegeri'

Marian Munteanu a precizat că după Paște se va întâlni cu mai mulți oameni și vor pune bazele unei formațiuni politice noi.

”Acuma suntem în Săptămâna Mare și trebuie să ne rugăm la Dumnezeu, să ne pregătim pentru marea sărbătoare a Ȋnvierii Domnului. După aceea, după ce ieșim din această sărbătoare foarte importantă, o să ne adunăm mai mulți, și împreună zic eu că vom hotărî înființarea unei formațiuni cu care să ne prezentăm în fața românilor. Cărora vreau să le mulțumesc, prin intermediul dvs., pentru gândurile lor bune, pe care să știți că le-am simțit în această perioadă. (...) Tuturor vreau să le spun să fie siguri, că împreună vom reuși. Dar numai cu ajutorul Lui Dumnezeu!”, a declarat Marian Munteanu, pentru activenews.

Adică, în plină campanie electorală, fostul candidat al PNL la Capitală își va face partid și va mișca atenția publică asupra sa, cu atât mai mult cu cât și-a schimbat declarațiile în sensul că inițial anunțase lansarea partidului după alegerile locale, iar acum îl lansează în plină campanie electorală.

”O să apară un nou partid politic. Un nou partid va fi lansat după alegerile din iunie. În mod cert mă voi implica în această construcție. Imediat după campania electorală va apare această inițiativă pentru atingerea unor obiective naționale în noiembrie, la alegerile legislative. Nu pot să spun mai multe despre aceste persoane, pentru că nu le-am cerut acceptul.”, spunea Marian Munteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.