Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în PNL: un lider greu al partidului NU prinde Senatul

Liberalii au obținut scoruri foarte proaste pe județe, la alegerile parlamentare, iar pe măsură ce se finalizează distribuirea nume importante ies din joc.

Citește și: Au EXPLODAT nervii: Ședință cu ȚIPETE și URLETE la PNL/ UPDATE: PDL a ieșit din sală

Ultimul greu al PNL care nu prinde Senatul este Teodor Atanasiu. Trimis la Buzău să candideze pe un loc călduț și sigur, Atanasiu nu a reușit să revigoreze organizația PNL, care a obținut doar 11%, cel mai slab scor din țară al unei organizații PNL. Astfel, la redistribuire, mandatul de senator rămas liber la Buzău merge către PMP.

În lumina acestei informații se explică mult mai ușor scandalul monstru care a avut loc ieri în Biroul Politic Național. Aici, Teodor Atanasiu a fost propus să preia funcția de secretar general interimar al PNL, după demisia lui Ilie Bolojan.

Din acest motiv, liderii PNL cu rezultate bune în teritoriu au sărit ca arși și au explicat că nu este posibil ca un om cu cel mai prost rezultat din țară să fie recompensat cu funcția de secretar general. După un scandal monstru în interiorul ședinței, Atanasiu a fost restras, iar în locul său a fost ales secretar general interimar Marian Petrache, liderul PNL Ilfov.

Atanasiu este unul dintre liderii cu adevărat importanți în interiorul PNL. El a condus Cooperativa care l-a înscăunat pe Iohannis lider al PNL, el este cel care l-a adus pe Marian Munteanu să candideze la Primăria Capitalei și tot Atanasiu era omul trimis de liberali să negocieze racolările din Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.