Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone trece la contraatac. Plângeri penale și o nouă procedură de candidatură/ UPDATE

exclusiv

Tribunalul București s-a opus candidaturii lui Cristian Popescu Piedone pe motiv că ar fi strâns prea repede cele 5000 de semnături de susținere cu care s-a prezentat la Biroul electoral de circumscripție. Numai că fostul edil nu se lasă și anunță că va începe o nouă procedură de depunere a candidaturii, dar în același timp se va îndrepta și împotriva ”abuzului” la care a fost supus la Tribunalul București.

Cristian Popescu Piedone susține, pentru STIRIPESURSE.RO, că va face contestație în anulare cu privire la decizia pronunțată azi, se va adresa CSM cu o plângere la adresa judecătorului care a judecat cazul, iar avocații săi studiază în acest moment decizie pentru a-i face plângere penală judecătoarei care a pronunțat sentința.

Citește și: El e omul care l-a scos pe Piedone din cursa electorală: Cum i-a convins pe judecători

Pentru că își dă seama că procedurile enumerate mai sus vor dura, Piedone va începe, în paralel și chiar de mâine dimineață, o nouă procedură de strângere se semnături pentru redepunerea candidaturii la Primăria Sectorului 4.

”Vă rog urmăriți pe pagina mea de Facebook locațiile în care voi fi prezent pentru această campanie de semnături. Va dura până în ultima zi de campanie și așa vor vedea cu toții că semnăturile sunt autentice. Cer și televiziunilor ca dacă vor și sunt interesate să transmită LIVE tot procesul  pentru a observa pas cu pas că este o procedură corectă și transparentă”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Potrivit informațiilor noastre, imediat după decizia TMB nu mai puțin de 5 formațiuni politice l-au ofertat pentru o candidatură din partea lor. O decizie definitivă o va anunța Piedone în zilele următoare.

Citește și: BOMBĂ Cristian Popescu Piedone NU POATE CANDIDA: Decizia e DEFINITIVĂ

___

Ulterior Piedone a revenit și cu un mesaj pe Facebook:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.