Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Cristian Popescu Piedone NU POATE CANDIDA: Decizia e DEFINITIVĂ

piedone

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la funcția de primar al Sectorului 4! Tribunalul Bucureşti a admis contenstaţia depusă de avocatul Gheorghe Piperea. Acesta a invocat că e imposibil ca Piedone să fi putut să obţină în foarte puţin timp toate semnăturile pe care le-a ataşat în dosarul de candidatură.

Iată minuta ședinței de judecată:

Respinge ca nefondate apelurile formulate de apelantii contestatori Oprea Mariana, Dobre Victor Adrian și Năstase Cezar Victor. Admite apelul formulat de apelantul contestator Piperea Gheorghe. Schimbă, în parte, sentința civilă apelata in sensul ca: Admite contestația formulata de contestatorul Piperea Gheorghe impotriva Hotărarii nr. 3 a BEC nr. 4 - sector 4. Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru funcția de primar al Sectorului 4 București. Menține, in rest, dispozițiile sentinței civile apelate. Definitiva.

În urmă cu două zile, Judecătoria Sectorului 4 luase o decizie diferită. Instanţa de fond susţinea că fostul primar de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, poate candida din nou la funcţia din care s-a retras după tragedia din Colectiv.

Această hotărâre a fost contestată la Tribunalul Bucureşti, instanţă care a dispus anularea hotărârii BEC şi respingerea candidaturii.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone a fost validată de Biroul Electoral al Sectorului 4, însă împotriva acestei decizii au fost depuse câteva zeci de plângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.