Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pont pentru DNA: independentul care o COMITE pe modelul Dragnea

Traseism_politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este primul lider important care a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru că ar oferit ”mită electorală”. Aceasta consta în organizarea unei tombole pentru cei care mergeau să îl dea jos pe Traian Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu va EXPLODA. Decizia care îl îngroapă pe Victor Ponta

Modelul lui Liviu Dragnea este preluat de un candidat independent de la Iași. Candidat independent la primăria Iașului, deputatul Viorel Blăjuț, a organizat un concurs prin care le oferea oamenilor 100 biciclete,1.000 de telefoane și 4.000 de excursii la mănăstirile din nordul Moldovei.

Tot ce ar fi trebuit să facă oamenii era să se înscrie pe listele organizate la corturile de campanie cu idei pentru dezvoltarea orașului, să își lase datele personale, iar la final se puteau alege cu un premiu. Practic, în felul acesta Blăjuț și-a strâns semnăturile necesare pentru a putea intra în alegeri.

Citește și: Epoca politicienilor jurnalişti: Câţi jurnalişti din ţară renunţă la gazetărie pentru primărie

”Vin cu un program electoral realizat de ieșeni pentru ieșeni. În urma unei consultări  desfășurate de-a lungul lunilor martie și aprilie, a ieșit la iveală faptul că ieșenii doresc înainte de toate să nu mai fie sacrificați de către politicieni în umele unor promisiuni electorale care nu se respectă niciodată. De 26 de ani, ieșenilor li se vorbește de canalizarea Prutului, de autostrăzi spre vest, spre sud, spre est, de trenuri de mare viteză, de capitale regionale, culturale, economice, turistice, de manifeste pentru Iași, etc., apoi li se cere votul, dar nu se face absolut nimic!”, a spus Blăjuț, la depunerea candidaturii.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.