Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD își cumpără un nou sediu de partid: achiziționează fortăreața lui Liviu Dragnea

PSD pare că o duce foarte bine financiar în această perioadă. După ce au achiziționat sediul central al partidului din Șoseaua Kiseleff 10, acum cei de la PSD se pregătesc să achiziționeze un alt sediu important al partidului.

Citește și: SONDAJ - PSD spulberă scena politică: au trecut pragul psihologic. PRĂBUȘIRE pentru Iohannis și Ponta în sondaje

Citește și: CUTREMUR MAJOR în justiție: S-a deschis DOSAR în care e ANCHETATĂ Laura Codruţa Kovesi! Cei doi adjuncți ai săi sunt și ei vizați

Este vorba despre sediul din Ion Ionescu de la Brad, sediul preferat al lui Liviu Dragnea. Aici a organizat liderul PSD prezentarea programului de guvernare, aici s-au făcut Guvernele și tot aici se reunesc liderii PSD, ori de câte ori doresc să stea departe de ochii presei.

„Tocmai pentru că avem o situaţie confortabilă din punct de vedere financiar am reuşit să închidem contractul de achiziţie al sediului din Kiseleff numărul 10 şi am făcut diligenţele necesare pentru a putea achiziţiona şi sediul din Băneasa.”, a declarat trezorierul PSD, Mircea Drăghici, pentru Digi 24.

În prezent, PSD plătește o chirie de 1500 de euro pe lună pentru sediul din Băneasa. Clădirea aparține celor de la Romaero, care au început deja procedurile de evaluare pentru a valorifica imobilul.

Deși își achiziționează principalele sedii de partid, PSD a ajuns la o datorie istorică de 34 de milioane de lei, bani restanți din campaniile electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.