Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rambo din Irak e spaima jihadiştilor. A omorât mii de terorişti / VIDEO

Toată omenirea s-a speriat de moarte după atentatele Statului Islamic, dar puţină lume ştie că în Irak există un om care e spaima acestora. Rambo producţie 2015 a omorât 1500 de membri ISIS până acum.

Ayyub Faleh al-Rubaie, cunoscut si sub numele de Abu Azrael („Ingerul Mortii” in araba) este un militant irakian care a ajuns in atentia presei dupa ce si-a abandonat cariera de profesor universitar pentru a lupta impotriva gruparii Stat Islamic.

Citeşte şi: Cum dădeau şpagă fraţii Becali pentru a scăpa de puşcărie: Puneau banii în pungile cu chipsuri

Azrael s-a inrolat in brigada Imam Ali, o grupare de militanti irakieni siiti, al carui obiectiv e sa distruga Statul Islamic. In contextul in care luptele impotriva jihadistilor s-au intensificat in Irak, Azrael este considerat unul dintre eroii care au ajutat la eliberarea orasului Tikrit, situat la 140 de kilometri nord-vest de capitala Bagdad, din mana islamistilor, potrivit Business Insider.

Citeşte şi: Decapitări la ISU după tragedia din clubul Colectiv / UPDATE: Reacția lui Raed Arafat

Aceasta a fost prima dintr-o serie de ample campanii menite sa elibereze teritorii importante din nordul Irakului cucerite de extremistii sunniti. Redobandirea controlului asupra Tikritului va asigura o ruta de aprovizionare pentru o viitoare operatiune a fortelor irakiene pentru a recuceri orasul Mosul, cucerit de militantii extremisti in iunie 2014.

Citește și: Noi DEZVĂLUIRI despre Raed Arafat: Ce decizie a luat azi-noapte

Azrael are in jur de 40 de ani si a facut parte din Armata Mahdi, o militie care a luptat impotriva fortelor americane din Irak. De asemenea, el a luptat si in Damasc, impotriva rebelilor care doreau caderea regimului presedintelui Assad. Azrael a fost vizibil pe retelele sociale si recent, cand a postat o inregistrare in care ii da foc unui terorist ISIS, dupa care ii cioparteste trupul ars cu o sabie, nu inainte de a spune spre camera: „Teoristi ISIS, asta e soarta voastra, o sa va taiem ca pe shaworma”. In alte imagini, Azrael apare manuind diverse arme, sabii sau topoare.

Citește și: ”Muzeul” lui Corneliu Vadim Tudor s-a vândut pe o sumă fabuloasă! Andreea Esca a cumpărat și ea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.