Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport IML: moarte groaznică pentru Vasile turcu

vasile turcu

Fostul acționar dinamovist, Vasile Turcu, s-a sinucis, după ce s-a spânzurat în propria casă. Specialiștii au concluzionat că omul de afaceri a murit cu creierul umflat din cauza lipsei de oxigen și cu gâtul strivit de lațul făcut din cordonul unui halat de baie. De asemenea, specialiștii arată că Vasile Turcu a stat 5-7 minute în ștreang.

Citește și: DNA, atacată din Statele Unite şi pârâtă la CCR: 'Vrea atribuţiile procuraturii comuniste'

Citește și: Victor Ponta, ironie pentru omul din PSD cu cele mai frecvente apariții la TV: 'Poate nu mai știe'

Citește și: EXCLUSIV - Demisia lui Victor Ponta din PSD/ DOCUMENT

Biletul de adio lăsat de Turcu, dar și faptul că soția sa l-a scos din lațul improvizat din cordonul unui halat de baie nu lasă loc de intrepretări în acest caz. Verdictul este unul singur: sinucidere. Totuși, procedura judiciară impunea o autopsie deoarece este vorba de o moarte suspectă, necropsie care a și fost efectuată ieri la IML ”Mina Minovici”. În urma studierii amănunțite a întregului cadavru, dar mai ales a părții superioare a corpului, având în vedere că Turcu s-a spânzurat, legiștii au descoperit că omul de afaceri a murit cu creierul umflat și cu organele gâtului zdrobite, informează Libertatea.

”Comprimarea organelor gâtului s-a făcut în regiunea cervicală sub greutatea propriului corp. Practic, gâtul prins în laț i-a fost zdrobit, iar în anumite zone au fost descoperite hemoragii subcutanate. Din cauza lipsei de aer, creierul nu s-a mai putut oxigena și s-a umflat. Au fost leziuni extrem de grave care au condus la decesul victimei”, ne-au explicat surse medicale.

Judecând după leziunile cerebrale suferite de Vasile Turcu, legiștii au aproximat că omul de afaceri a stat atârnat în ștreang undeva între cinci și șapte minute. Suficient pentru ca să se depășească timpul minim de lipsă de aer, lipsă de oxigen care să conducă, în zilele ce au urmat tentativei de suicid, la decesul bărbatului care avea 62 de ani. Pe toată durata internării la Spitalul de Urgență Floreasca, Vasile Turcu a fost menținut în viață artificial, cu ajutorul aparatelor de la care nu a fost deconectat nici măcar o secundă.

”Cele 5-7 minute în care noi presupunem că a stat atârnat în ștreang, timp în care creierul nu a primit oxigen, au permis resuscitarea, dar corpul lui Turcu nu a mai avut puterea să revină la funcțiile vitale. A intrat într-o comă care s-a transformat rapid în moarte cerebrală”, ne-au explicat același surse medicale.

Totodată, din cadavrul lui Turcu au fost prelevate probe pentru realizarea analizelor de laborator (n.r. toxicologie) care vor stabili dacă fostul acționar dinamovist consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe înainte de a se spânzura. Toate aceste rezultate, însoțite de raportul medico-legal final al autopsiei, vor întregi dosarul sinuciderii lui Vasile Turcu care acum se află în cercetarea polițiștilor de la ”Omoruri”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.