Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan detonează BOMBA: Ce s-a întâmplat la ședința PSD

Rareș Bogdan a declarat că deține informații potrivit cărora în ședința Biroului Permanent Național al PSD au existat amenințări directe cu pușcăria, fiind vizați Victor Ponta, Liviu Dragnea și Ilie Sârbu. În viziunea sa, "PSD este un partid calamitat, sleit de puteri, care este dus cu totul la pierire de același aparat și înfiorător, Ion Iliescu", care a demonstrat, încă o dată, că "este incapabil de reformare".

Citește și: STENOGRAME din PSD: Cum s-au certat Victor Ponta și Liviu Dragnea

"Din păcate, asistăm la evoluția foarte clară a unui partid calamitat. Astăzi, PSD este un partid calamitat, sleit de puteri, care este dus cu totul la pierire de același aparat și înfiorător Ion Iliescu, care nu găsește altceva mai bun decât să ne explice în Biroul Permanent Național că Victor Ponta este viitorul social-democrației din România. Liviu Dragnea, care a avut așa un moment prin care alături de Valeriu Zgonea și liderii din teritoriu urmau să încerce o salvare a partidului, a fost amenințat în direct în cadrul Biroului Permanent Național al PSD. Acolo s-au făcut amenințări de o gravitate absolut excepțională. L-au amenințat în Biroul Permanent Național al PSD.

Citește și: Transfer BOMBĂ făcut de Călin Popescu Tăriceanu la partidul său

Amenințările au fost 'te bag în pușcărie', 'ba te bag eu'. Acesta a fost dialogul din forul superior de conducere al unui partid care, astăzi, conduce România. Ilie Sârbu, Victor Ponta au fost amenințați de cealaltă tabără cu pușcăria și, la rândul lor, au amenințat cu puscăria. Așa s-a ajuns în politica românească. Vorbim de PSD, de cel mai mare partid din România, calamitat de corupție, de baroni, calamitat de lideri care se amenință unii pe alții cu pușcăria, condus de umbra unui om care a nenorocit România în ultimii 25 de ani, iar faptul că România se află, în acest moment al stadiului evoluției sale, i se datorează și bătrânului aparat, Ion Iliescu.", a declarat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Citește și: Liviu Dragnea lovește în toți: Încerc să fiu calm! O să văd dacă mai rămân în partid

Pe de altă parte, jurnalistul a subliniat faptul că dacă "cei din partea dreaptă a eșichierului politic nu învață nimic din ce se întâmplă, astăzi, cu PSD, urmează dânșii".

"PSD a demostrat, încă o dată, că e incapabil de reformare și să înțeleagă că social-democrația, stânga românescă trebuie să ia o altă imagine, tocmai pentru a fi ferit de aparația unui Tsipras al României. Apariția unui partid socialist, al unei stângi clare, orientate în partea stângă a eșichierului politic va pulveriza PSD. Dacă cei din partea dreaptă a eșichierului politic nu învață nimic din ce se întâmplă, astăzi, cu PSD, urmează dânșii. Nu îl întreb pe Cătălin Predoiu dacă PNL e reformat, pentru că îi răspund eu: nu e reformat, baronii portocalii și galbeni fac, în continuare, legea și în PNL. Îl întreb altceva: dacă PNL și domnia sa au un program de guvernare coerent și un program de guvernare care să salveze România de la dezastrul la care o duce guvernarea lui Victor Ponta.

Citește și: Ilie Sârbu îl distruge pe Liviu Dragnea: Nu are nicio calitate

În ceea ce privește PNL, nu are suficiență forță în interiorul partidului pentru a genera ceea ce știe foarte bine, adică scoaterea pe margine a unor lideri compromiși din PNL. Eu mă aștept ca DNA să își facă treaba în continuare și să rezolve problemele pe care liderii stângii și a dreptei nu au fost în stare de 25 de ani să o facă. Nu poate DNA să și înlocuiască conducerile celor două partide (...) Dacă la alegerile locale și generale prin echipa pe care Cătălin Predoiu o va coordona, la Palatul Victoria, în calitate de prim-ministru, vor intra personaje de tipul celor pe care, astăzi, le-am auzit în cadrul PSD amenințându-se cu pușcăria, atunci nu am făcut absolut nimic", a conchis Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.