Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rolling Stones, lovitură de grație pentru Donald Trump

rollingstone.com
rolling stones

Rolling Stones i-a cerut miercuri candidatului republican la preşedinţia Statelor Unite Donald Trump să nu mai folosească melodiile trupei pentru campania sa, după ce şi alţi artişti printre care Adele şi R.E.M. i-au solicitat acelaşi lucru, relatează Reuters, citat de agerpres.ro

"Rolling Stones nu au dat niciodată permisiunea campaniei lui Trump să îi utilizeze cântecele şi au cerut să înceteze imediat folosirea lor", a declarat purtătorul de cuvânt al trupei într-un comunicat. 

Un reprezentant al campaniei lui Trump nu a răspuns miercuri la o cerere pentru a comenta, notează Reuters. 

Înaintea mitingului de campanie al lui Trump la Carmel în Indiana marţi, a fost cântată piesa trupei Rolling Stones din 1969 'You Can't Always  Get What You Want' (Nu poţi obţine întotdeauna ceea ce vrei) de cel puţin patru ori.

Guccifer aruncă BOMBA: I-am spart serverul lui Clinton, 'a fost ușor'

Alături de piese pop şi rock, campania lui Trump cântă de asemenea melodii de succes de pe Broadway şi muzică de operă înaintea mitingurilor electorale. 

Cântăreaţa britanică Adele a declarat în februarie că nu a dat nimănui permisiunea să îi folosească muzica pentru campanii politice, după ce Trump a cântat hitul ei din 2011 "Rolling in the Deep" la mitinguri în Iowa, aminteşte Reuters. 

Potrivit revistei Politico, campania lui Trump a fost netulburată şi a folosit tema muzicală 'Skyfall' înregistrată de Adele pentru filmul din seria "James Bond" la un miting în Little Rock, Arkansas, la două zile după declaraţia ei. 

Rockerii de la R.E.M. l-au criticat pe Trump pentru utilizarea hitului lor 'It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine)' la un miting anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.