Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu şefii PNL la Vaslui! Vasile Blaga: 'Băieți, naşte Alina pe scenă'

pnl cotroceni gorghiu blaga

Probleme mari pentru liderii PNL la lansarea candidaţilor de la Vaslui. cei de la ISU le-au făcut-o grav de tot liberalilor. Aceştia au reuşit să-i ţină în frig pe liderii Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Cei de la ISU s-au asigurat că cele sase mari usi de evacuare, respectiv cele patru de pe lateralul clădirii, din preajma scenei (inclusiv cea care dădea într-un bar din sediul Casei de Cultură!), dar si cele două de la intrarea în clădire, că stau deschise pe timpul sedintei de lansare.

Citeşte şi; Casa Regală a primit vestea cea mare de la judecători: Ce au decis magistrații

A fost un frig incredibil în sala de sedinte de Cultură, încât, la un moment dat, copresedintele liberal Vasile Blaga a spus, către apropiati, pe scenă: “Vorbiti, mă, cu ăstia de la ISU, spuneti că dacă ajung ministru le dau tot ce vor, numai să mai închidă usile, ne nenorocim pe scena asta. Măi băieti, naste Alina aici, pe scenă!”.

Col. Neculai Olaru, seful ISU, sustine că nu a spus ca usile să stea deschise, ci doar… să nu fie încuiate cu cheia. “Si eu am fost surprins de ce s-a întâmplat acolo, nu am spus noi să stea cu usile deschise la Casa de Cultură”, sustine Olaru. La final, în locul obisnuitelor aplauze si scandări politice, în timp ce se intona imnul partidului, Blaga, Gorghiu si ceilalti liberali s-au înghesuit la iesire, pentru a scăpa de infernul creat de măsurile de precautie luate de pompierii militari, transmite vremeanoua.

Citeşte şi: Traian Băsescu e pe cale să devină cel mai mare 'antibăsist'

"Doamne, am înghetat în sala asta. Nu-mi vine a crede ce am tras la Vaslui”, ar fi spus Blaga către cei din jurul său, în timp ce Gorghiu se forta să zâmbească, cu gândul la cele sapte luni de sarcină si frigul îndurat la Casa de Cultură. În timpul lansării, primarii sau candidatii care doreau să spună ceva la microfon erau sfătuiti să nu se întindă la vorbă, fiind doar 2-3 grade pe scenă. Majoritatea era în costume, fără haine de iarnă, asa că lansarea de o oră si ceva li s-a părut o vesnicie. “Câte pagini mai are?… Hai să-l aplaudăm, să termine mai repede”, asta spuneau candidatii PNL, înghetati si ei de frig, când un coleg de-al lor ajungea la microfon.

Citeşte şi: Marea Britanie, sub teroare: Autorităţile se aşteaptă la un atac masiv şi au luat măsuri speciale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.