Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie, sub teroare: Autorităţile se aşteaptă la un atac masiv şi au luat măsuri speciale

alerta terorista

Marea Britanie e într-o teroare imensă. Autorităţile spun că pericolul unui atac terorist de amploare este iminentă. Politistii din Londra se antreneaza pentru a face fata la nu mai putin de zece atentate teroriste care au loc in acelasi timp, in diferite parti ale capitalei britanice, potrivit unui oficial.

Sunday Times, citand un ministru din Guvernul britanic care cunoaste detalii din initiativa de consolidare a securitatii, a relatat ca Politia a facut o prioritate din reactia la atacurile cu arme de foc. Miscarea vine dupa ce membrii unei grupari de traficanti de arme au aparut recent in fata instantei, fiind acuzati ca au adus in Marea Britanie, din Europa de Est, 22 de pusti de asalt fabricate in Cehia si noua mitraliere, relateaza The Independent.

Vezi şi: Dezvăluiri din spatele gratiilor: Un deţinut celebru trăieşte precum şeful închisorii

Agentia Nationala pentru Infractiuni (NCA), care a jucat un rol crucial in arestarea traficatilor de arme, ar fi primit noi ordine, in contextul in care oficialii britanici se tem de atacuri in stilul celor de la Paris, din noiembrie anul trecut, comise de jihadisti care se intorc din Siria si care stiu cum sa foloseasca o arma.
"Obisnuiam sa ne antrenam pentru trei atacuri simultan, insa atentatele din Paris ne-au aratat ca trebui sa fim pregatiti pentru mai mult de atat. Suntem pregatiti daca cineva incearca sa comita sapte, opt, noua, zece atacuri", a declarat ministrul britanic, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, spune ziare.com.

Vezi şi: I-a luat foc mașina din cauza căreia are dosar penal: Ce i s-a întâmplat unui comisar celebru

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.