Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă un nou miting de amploare: 'Vor fi 40.000 de oameni în Bucureşti'

proteste miting gratiere

România e sub zodia scandalului în acest început de an. Mai multe manifestaţii de stradă au bulversat oraşele mari, dar se pare că acesta a fost doar începutul. Duminică se anunţă o nouă manifestaţie de amploare împotriva ordonanţelor pe Justiţie pe care vrea să le dea PSD, iar la finalul lui februarie Bucureştiul va fi din nou paralizat.

Citeşte şi: SCANDAL imens în CNA din cauza raportului MCV: 'Cei care l-au întocmit au o gândire stalinistă'

Gigi Becali a declarat că suporterii stelişti vor organiza manifestaţii în toată ţara, la 25 februarie, pentru a protesta faţă de acţiunile MApN şi CSA Steaua împotriva clubului său. "Suporterii Stelei nu au plecat şi nu vor pleca niciodată de la echipa asta. Pe 25 februarie vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Pe 25 februarie manifestaţii la toate prefecturile din ţară şi în Bucureşti. O să vedeţi! Nu m-am băgat până acum, dar o să mă bag şi eu, că vreau ca la Bucureşti să fie măcar 30.000-40.000 de oameni", a anunţat Gigi Becali la Digisport.

Citeşte şi: Ca-n filme: Ce conțineau, de fapt, geamantanele pe care SRI le-a dus în Parlament / FOTO

Întrebat cine se află la originea acestor acţiuni, Becali a răspuns: "Se află suporterii. Acţiunea asta o conduce un suporter din Anglia. Ăştia fac toate pe Facebook. Au cam 25 de prefecturi până acum, au obţinut autorizaţii. Manevrează totul pe Facebook. Când se va apropia, o să fac şi eu o propagandă mai mare. Dacă va fi serios protestul, o să particip eu personal la acest protest. O să organizez şi o scenă, în care să le vorbesc suporterilor, ca să vedem cum este în România."

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu 'dă de pământ' cu ministrul Justiţiei: 'Un iepuroi orbit'

Ideea lui Becali de a organzia un miting nu este nouă. La 25 mai 2016, el lua în calcul organizarea unui miting pentru a-l sprijini în conflictul cu MApN privind marca Steaua, fiind convins că va strânge un milion de persoane la manifestaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.