Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens în CNA din cauza raportului MCV: 'Cei care l-au întocmit au o gândire stalinistă'

SONY DSC

România 'stă pe un butoi de pulbere'. Scandalurile cu SRI şi cele cu ordonanţele pe Justiţie nu sunt singurele. Raportul MCV a declanşat un război şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Dar de unde a pornit totul?

Citeşte şi: Ca-n filme: Ce conțineau, de fapt, geamantanele pe care SRI le-a dus în Parlament / FOTO

„Deși hotărârile CSM sunt întotdeauna transmise Consiliului Național al Audiovizualului, nu s-au înregistrat progrese în ceea ce privește luarea de măsuri reparatorii eficace sau corectarea informației de către canalul mediatic care a lansat sau care a preluat atacurile.”, se spune în raportul MCV. Această frază l-a scos din minţi pe Radu Călin Cristea, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu 'dă de pământ' cu ministrul Justiţiei: 'Un iepuroi orbit'

„În sensul că CNA nu s-a autosesizat la deciziile, care nu știu ce sunt, ale CSM-ului și nu a dat ordin televiziunilor să și corecteze greșelile din punct de vedere al CSM-ului. Asta este o gândire stalinistă. Ce minte are cel care a compus această frază? E o frază stalinistă și punct. Nu avem ce să mai discutăm. Transformă CNA-ul într-un centru care ordonă televiziunilor care au greșit, din punctul de vedere al CSM, să corecteze pretinsele greșeli. E ceva de noaptea minții”, spune Cristea, conform paginademedia.ro.

Citeşte şi: Înmormântare cu BODYGUARZI: Ce se va întâmpla la funerariile lui Dan Adamescu

Acesta a fost completat şi de un alt membru al CNA, Florin Gabrea. "Orice post care discută un caz din justiție. Se discută cu argumente și contraargumente. La televiziunile din România se petrece un proces de haiducie din secolul 17 în care se toacă instituția până la nemurire. Nu cred că CSM ne poate comanda reclamă-l pe ăla.", spune Gabrea.

Citeşte şi: Cum va fi vremea în finalul acestei săptămâni: Meteorologii anunţă temperaturi EXTREME

Cristea a fost însă contrazis de Dorina Rusu. "Mie mi se pare că ce e cu privire la noi în raportul MCV nu are nimic stalinist ci la faptul că au existat sesizări ale CSM care nu au fost rezolvate în sensul în care au fost reclamațiile.", a spus Rusu, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.