Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se strânge lațul: 'Pinalti' a recunoscut TOT la DNA în ultimul său dosar / SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Stefan Pinalti

Gheorghe Ştefan, zis şi "Pinalti" a făcut noi dezvăluiri în dosarul în care este cercetat alături de fostul lider al PNL Vasile Blaga. Pinalti a recunoscut acuzațiile care îi sunt aduse. Mai mult, le-a spus procurorilor că, în perioada 2009-2012, ar fi existat o înţelegere între șefii PDL și miniștri de la vremea respectivă, astfel încât la conducerea mai multor companii să fie puse anumite persoane, potrivit unor surse citate de România TV. Nu doar numirile in companii s-ar fi facut in mod preferential, asa se acordau si contractele cu statul, pentru ca persoanele favorizate cotizau la PDL, iar banii se duceau spre campaniile electorale.

SURSE - Necunoscuta Cioloș bântuie coridoarele din Modrogan

Procurorii l-au intrebat pe Gheorghe Stefan, la audieri, si despre fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, sustin sursele citate de România TV.

Nu este exclus ca Adrian Videanu, Emil Boc, Anca Boagiu sa fie citati ca martori la DNA pentru a da explicatii, avand in vedere ca Pinalti a recunoscut toate acuzatiile din dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, alaturi de Vasile Blaga.

Videanu, Boc si Boagiu au mai dat declaratii la DNA in ceea ce priveste sponsorizarile pentru PDL, insa in dosarul Elenei Udrea.

Fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan, aflat în penitenciar în urma condamnării din dosarul ”Microsoft”, a fost adus, miercuri, la DNA Ploieşti, unde a fost citat de către procurori pentru acte procedurale în dosarul în care este cercetat alături de fostul lider al PNL Vasile Blaga. Gheorghe Ştefan este acuzat de trafic de influenţă şi folosirea influenţei funcţiei de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.