Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Necunoscuta Cioloș bântuie coridoarele din Modrogan

www.mediafax.ro

Liberalii au decis să meargă în această campanie alături de Dacian Cioloș, ca propunere de premier, dar această strategie este încurcată tocmai de Dacian Cioloș.

Citește și: Iohannis, responsabil de dezastrul PNL. Principala gafă a președintelui pe plan extern/ INTERVIU

Vezi și: IMAGINI de NECREZUT din Italia: GAURĂ URIAȘĂ într-un munte, în urma cutremurului / VIDEO

Vezi și: ȘOC în SUA: Diferența dintre Hillary Clinton și Donald Trump a atins o cifră nemaiîntâlnită

În spațiul public, premierul dă mesaje care se contrazic de la o zi la alta. Într-o zi susține că a fost și este de acord ca PNL să-i folosească imaginea, într-o altă zi susține că nu și-a dat acordul pentru acest lucru. De menționat că înainte de a începe campania de afișaj stradal, folosind imaginea lui Dacian Cioloș, conducerea PNL a fost la Guvern și au avut o întâlnire cu premierul în care s-a discutat exact despre acest lucru.

Necunoscuta Dacian Cioloș bântuie în coridoarele din Modrogan pentru că orice acțiune ar încerca să întreprindă liberalii nu știu dacă Cioloș va participa alături de ei. Surse din PNL ne-au precizat că nu sunt siguri nici măcar că premierul va accepta să participe la Consiliul Național al PNL, cel în care va fi desemnat propunerea oficială a liberalilor pentru funcția de premier.

Această incertitudine crează un val de nemulțumire în interiorul partidului, mulți liberali fiind de părere că un om care nu-și asumă un proiect clar alături de PNL nu merită să fie premierul susținut de partid. ”Nimeni nu mai înțelege nimic. Odată ce spui că tu vrei să mergi în continuare ca premier, dar pe de altă parte vrei să îți păstrezi statutul de independent, aici avem o fractură de logică. Ori înțelege că democrația funcționează pe bază de partide politice, care te propulsează într-o funcție, ori altfel nu înțeleg cum vrea să fie premier după 11 decembrie”, ne-au explicat surse din PNL.

Nemulțumirea este mare la nivelul partidului și din cauza faptului că se comunică extrem de greu cu Dacian Cioloș. Premierul susține că are un program încărcat, tocmai de acest motiv liderii PNL au cu greu acces la cel pe care îl susțin pentru funcția de prim-ministru. ”Nu știm dacă va participa la evenimente de campanie alături de noi, dacă va da mesaje prin care să arate clar că este alături de PNL în acestă bătălie. Cum să mobilizez eu activul de partid, în condițiile astea?”, ne-au mai precizat cei din PNL.

În acest condiții, în PNL a încolțit ideea mai veche că ar fi fost mai potrivit un om din interiorul PNL, care să fie susținut de liberali pentru funcția de prim-ministru. ”Va fi o campanie cum rar s-a văzut. Cu un candidat ce nu este convins că vrea să fie alături de partidul care îl susține, cu un activ de partid care nu crede în acest candidat și mai ales cu noi care nu reușim să stabilim punți de comunicare. Ne îndreptăm cu viteză spre un dezastru și cred că nimeni nu știe care vor fi consecințele exact”, concluzionează sursele din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.