Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță îl desființează pe ministrul Fondurilor Europene: Un politruc și un diletant

oficiali europeni

Deputatul Sebastian Ghiță își continuă ofensiva la adresa lui Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene. După audierile din Camera Deputaților de azi, Sebastian Ghiță se declară convins că actual ministru este ”un politruc și un diletant” de vreme ce a venit la Parlament nu să dezbată cu să acuze și să se comporte ca un politician și nu ca un tehnocrat:

Vezi și: INSOLIT STS intervine în absorbția de fonduri europene. Anunțul ministrului

"M-am convins astăzi de ceea ce spuneam încă de săptămâna trecută. Ministrul Ghinea e un diletant. Este păcat de ceea ce s-ar putea realiza în România utilizând fondurile europene. În fața întregii comisii a Parlamentului României domnul Ghinea a arătat că nu știe nici cum să grăbească absorbția și nici cum să acopere lunile scurse în acest an în care nu s-a făcut nimic. Am înteles toți clar că din perioada 2014 - 2020 România nu a reușit să obțină nici un ban din fonduri structurale.”, susține Sebastian Ghiță.

Acesta e scandalizat de faptul că ministrul ar fi încercat să inducă în eroare comisia parlamentară:

A încercat să inducă în eroare Comisia din Parlament prezentând cifre aferente agriculturii. Ne-am dat seama că în tot Ministerul Fondurilor Europene este un haos generat de noile reorganizări de AM-uri și OI-uri. Am descoperit că firmele din construcții sunt neplătite din decembrie anul trecut precum și că doar anul viitor se poate relua programul de infrastructura mare. Mi-a părut rău să vâd că în loc să discutam constructiv domnul Ghinea a atacat constant membrii comisiei din parlament. Parcă trebuia să fie tehnocrat. Nu politruc. Așa cum văd lucrurile, cu acest ministru vom avea un nou dezastru la absorbția fondurilor europene.”, a încheiat acesta pentru stiripesurse.ro

Vezi și: Liberalii vorbesc despre ȘANTAJ: Un lider rupe tăcerea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.