Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal pentru tandemul Dragnea-Ghiţă, din patria lui Ilie Sârbu: "Nu e în regulă"

psd

Anunţul făcut de Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea despre şefia PSD i-a luat prin surprindere şi pe social-democraţii cunoscuţi drept apropiaţi ai vicepremierului. Dacă unii lideri judeţeni nu au ezitat să-şi exprime susţinerea faţă de tandemul Dragnea-Ghiţă, alţii se tem să facă prea multe comentarii înainte de alegeri. Este şi cazul lui Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, liderul filialei din care face parte şi Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea vrea scaunul lui Ponta! Prima declaraţie: Acest partid nu va deveni un partid bizantin

"Noi avem o hotărâre de la Orăştie care spune că până la turul 2, când va fi încheiată campania pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, nu discutăm de şefi. Indiferent de declaraţiile pe care le fac unii şi alţii, de tandemuri, vor trebuie să fie confirmate de congres. Numai congresul poate confirma preşedintele, cine va fi în tandem, cine va fi acolo. În calitatea mea de membru al Comitetului Executiv, respect decizia de la Orăştie. Fiecare poate să vorbească din punctul ăsta de vedere, e treaba lui. Eu ştiu că am hotărât că nu se ocupăm de funcţii de partid până în data de 17 noiembrie", a declarat Bojin, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă social-democraţii care vorbesc de pe acum despre viitoarea conducere a PSD ar trebui exlcuşi din partid, aşa cum a declarat Ponta la Orăştie, Bojin a declarat: "Nu am spus că trebuie excluşi. Fiecare poate să vorbească, dar de făcut echipe, de luat hotărâri, de discutat susţineri cu unii sau cu alţii, cel puţin din punctul meu de vedere nu e în regulă şi trebuie încheiate. Nu spun că trebuie excluşi, pentru că în discuţii se pot discuta multe, dar de alegeri vorbim în momentul în care Victor Ponta e preşedinte."

Citeşte şi: EXCLUSIV - Game over în PSD. Cum și-a îngropat Dragnea concurența în partid / AUDIO

"Sunt în relaţii foarte bune şi cu domnul Dragnea, şi cu domnul Ghiţă, şi cu toţi domnii care vreţi de la Bucureşti, dar deocamdată sunt în relaţii bune şi cu preşedintele partidului care e pe funcţie astăzi. Aşa am discutat, că discutat după câştigarea alegerilor, nu înainte", a mai declarat preşedintele PSD Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.