Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Game over în PSD. Cum și-a îngropat Dragnea concurența în partid / AUDIO

Liderii județeni ai PSD, în special președinții de Consilii Județene, dar și primarii și ceilalți aleși locali, par să-și fi ales deja noul Rege, ne-au declarat surse din partid. Liviu Dragnea este “îndreptățit” să devină noul presedinte PSD, a declarat, in exclusivitate pentru stiripesurse.ro, presedintele CJ Vîlcea, Ion Cîlea.

Atitudinea lui Dragnea a daramat, se pare, orice concurenta in partid.

“Toți aleșii locali au o părere foarte buna despre dl Liviu Dragnea”, spune liderul de CJ. “Este o mână de aur pentru noi”, mai spune liderul PSD Vîlcea, care explica de ce Liviu Dragnea are toate sansele sa ajunga liderul PSD dupa alegerile prezidentiale. Toate administratiile locale sunt "foarte multumite" de Liviu Dragnea si acesta este "aproape singurul din Guvern" care a stiut sa le rezolve problemele, mai spune pesedistul.

Reporter: Cum vedeti anuntul ca dl Dragnea si dl Ghita candideaza in tandem la sefia PSD?

Ion Cilea: "Dl Dragnea e indreptatit, e omul care conduce campania premierului pentru candidatura de presedinte, om serios, cu foarte mare experienta si sa stiti ca dl vicepremier, pentru noi, cei care lucram in administratie, este asa, o mana de aur acolo, deoarece cunoscand problemele, dansul si sustine rezolvarea lor"


Record music with Vocaroo >>

"Pai numai eu, cand am fost la o analiza cu dansul, eu am 298 de lucrari si mi-a zis ‘Dl Cilea, pai dumneavoastra ati depasit nu tara, ati depasit Europa domnule, pai stiti cate lucrari am eu, am numai cateva, 6-10 lucrari’. ‘Pai am domnule, ca am zis sa facem ceva in judet, ca era mult ramas in urma’. A avut foarte mare grija, ca pentru noi, administratiile locale, sa rezolve problema pe Ordonanta 28 sa dea toate datoriile inregistrate pana in prezent, adica toate lucrarile executate si nedecontate, asta e un lucru extraordinar, d-asta zic ca dansul are experienta si este foarte indreptatit sa candideze la aceasta functie.

Din ce-mi spuneti inseamna ca si colegi din partid care sunt in administratie au aceeasi opinie despre dl Dragnea

Da, da, da, toti, toti. Are o imagine foarte buna, pentru ca e singurul din Guvern, sau aproape singurul, care cunoscand problemele administratiei se si implica si ajuta la rezolvarea lor, stie cand sa se implice, cand sa le ridice, cam cu ce evaluare se poate rezolva, ca daca nu ai idee cat costa o lucrare din aceasta, nu faci nimic, stiti?

Pai daca e singurul care v-a ajutat concret, lucrurile sunt destul de clare.

Singurul, pe cuvant. Uitati acum, 417 miliarde de lei pe ordonanta 28 a dat pentru lucrarile de infrastructura, achitam ultimul leu care reprezenta datorie pe facturi pe lucrari realizate. Noi suntem foarte multumiti de dl Dragnea, administratii locale, ca e singurul care poate sa ne ajute in cunostinta de cauza.

Dansul are dosarul cu referendum si unii ar putea spune ca poate nu ar fi potrivit sa candideze.

Aia e apa de ploaie, are un dosar pentru ca a invitat lumea la vot…era normal sa actioneze pentru chemarea oamenilor la vot, ca asta e rolul unui presedinte al unei organizatii nationale  sau jduetene, ala e un proces mascarici asa, nu e o treaba serioasa.


Record and upload audio >>

Citeste si:

EXLUSIV - Sedinta cu plansete in PSD: "A fost oribil. Sunt socat"

EXCLUSIV - Dan Sova si Liviu Dragnea, meci intens in BPN pentru sefia partidului (surse)

EXCLUSIV - Amenintari cu dosare in BPN al PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.